Matura

Vrajitoarele folosesc maturi in magie si ritualuri. Matura este un instrument sacru atat pentru Zeu, cat si pentru Zeita. Nu e ceva nou. In Mexicul dinainte de Columb a fost venerat un tip de divinitate vrajitoreasca, Tlazelteolt, descris calatorind dezbracat pe o matura. Chinezii venereaaza o zeita-matura care este invocata pentru a aduce vreme frumoasa in perioadele ploioase.

Probabil si datorita formei sale falice, matura a devenit un instrument puternic impotriva blestemelor si practicantilor magiei malefice.Culcata peste prag de-a curmezisul , matura opreste toate descantecele trimise spre casa sau spre cei care locuiesc in ea. O matura sub perna aduce vise placute si il pazeste pe cel adormit.

Maturarea este mai mult decat o curatare fizica.De fapt, nu e necesar ca tepii maturii sa atinga pamantul.In timp ce matura, adeptii Wicca vizualizeaza cum matura curata acumularile astrale care se strang acolo unde locuiesc oameni. Aceasta actiune purifica locul pentru a permite usurarea desfasurarii ritualului.

Pentru ca este un element purificator, matura e asociata elementului apa.Din acest motiv este folosita in toate tipurile de descantece cu apa, inclusiv cele de dragoste si pentru lucrari psihice.

Daca doriti sa fabricati propria matura magica, puteti incerca vechea formula oculta ce combina un bat de frasin, ramuri de mesteacan si o legatura de salcie. Frasinul e protector, mesteacanul e purificator, iar salcia e sacra pentru Zeita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu