Farmece, magie si vraji


Farmece, magie

Exista oare vraji? Ce crede biserica noastra Ortodoxa? Sigur ca exista vraji, si, desigur Biserica noastra cunoaste lucrul acesta si le combate.In secolul nostru exista un numar mare de oameni care sufera din pricina magiei. In continuare vom incerca, cu cuvinte simple si clare, sa va facem o ideie despre ce este magia, vrajitoriile, ce sunt vrajitorii , precum si pe ce categorie de oameni ii influenteaza vrajile. Vom incerca sa ii ajutam pe aceea care sufera din cauza magiei, aratandu-le modalitati prin care se pot dezlega vrajile si lucrarea satanei, si cum pe viitor sa se fereasca de acestea.


Fie ca aceste articole sa-i ajute pe fratii nostri suferinzi, care au cazut victime vrajitoriei si satanei, si sa-i calauzeasca la mantuirea sufletelor si trupurilor. Amin.

2 comentarii:

  1. Buna ziua / seara , ce ar putea sa insemne o bucata de carne de vita lasata la usa cu o umbrela de-asupra intr-o zi ploioasa, partea proasta e ca am intrat pana in hol cu ea in mana (am luat-o cu un sac menajer)gandindu-ma sa o arunc la gunoiul din casa dar mi-a picat fisa sa o arunc la ghena. Momentul de incertitudene si-a lasat amprenta pana in ziua de azi, de atunci mi sau intamplat multe necazuri. Am lasat aceasta intamplare ca fiind una din domeniul varjitoriilor,lucru pentru care nu cred ca cineva ar pune o jumatate de kilogram de carne macra de vita la usa cuiva gandindu-se probabil ca nu are ce manca. georgiomihae@gmail.com, astept un raspuns daca sunteti dispus/i sa o faceti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
    Dacă aveți probleme de genul :
    Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

    RăspundețiȘtergere