VRAJI

Wicca Romania - Asociatia Vrajitoarelor din Romania Wicca Romania Wicca Romania Wicca Romanian Association


Wicca este un sistem spiritual care incurajeaza gandirea libera a fiecarui individ in parte ; o religie politeista, animista si panteista, toleranta, ce nu are pretentia de a fi nici singura cale, nici cea mai buna. Nu veti auzi niciodata un adevarat wiccan care sa sustina ca religia sa se situeaza mai presus decat altele. Wicca este o miscare spirituala neopagana, neunifora. Fiecare individ sau coven e liber sa adapteze ideologia wiccana la propria sa personalitate. Exista cateva puncte comune esentiale, intre cei ce se numesc « wicca » : - Iubirea Vietii - Iubirea si respectul Naturii, cea mai mare grija a unui wiccan fiind prezervarea ei. - Recunoasterea duala a manifestarii divine. - Viata in armonie cu sine si mediul inconjurator. Wicca incurajeaza intelegerea naturii pe care o vede ca manifestare a Divinitatii (natura este Mama Terra animata si incalzita de energiile solare), si ne invata ca suntem responsabili de actiunile noastre. Un wiccan va incerca sa aduca omagiu vietii prin toate manifestarile sale, vizibile sau invizibile, si va vedea Natura ca pe o creatie Divina. Elementele : pamant, apa, aer si foc sunt recunoscute ca fiind la baza oricarei creatii, prin intelegerea acestor elemente obtinand intelegerea esentei naturii si esenta propriei noastre vieti. Atunci, ce este wicca ?…o religie, o filosofie, magie sau mod de viata ? Daca studiem mai aprofundat vom ajunge la concluzia ca este cate putin din toate.

Principiul etic Wicca este foarte simplu, iar singura lege a celor care se numesc "wiccani" este: "Fa ceea ce doresti dar nu fa rau nimanui". Aceasta este legea, ramane insa de vazut ce inseamna "a nu face rau", si fiecare practicant in parte ar trebui sa mediteze asupra acestui subiect inainte de a trece la realizarea oricarui ritual, pentru a evita consecintele nefaste ce le va avea incalcarea acestei legi.

Un comentariu:

  1. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
    sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere