VRAJI

Vraji

Dorim sa va expunem in continuare mai multe ritualuri care au fost experimentate si care au dat rezultate surprinzatoare. Cele mai importante elemente pentru realizarea dorintelor sunt urmatoarele:

1- Credinta nelimitata ca Dumnezeu va va ajuta sa duceti la bun sfarsit ceea ce incepeti acum.

2- Un rol deosebit de important il joaca autosugestia.

3- Concentrarea si respectarea riguroasa a ritualului.

4- Gandul este cea mai puternica forta existenta pe aceasta planeta, el este impulsul care pune totul in miscare, creeaza si anihileaza. Se spune ca "esti ceea ce gandesti"; deci ATENTIE! la gandurile pe care le emiteti.

Daca v-ati inarmat cu credinta, curaj si aveti sufletul curat este timpul sa vizualizati elementul dorintei dumneavoastra si sa va apucati de lucru. Succes! Trebuie sa stiti ca aceste ritualuri cu lumanari au o insemnatate deosebita si este foarte important sa cunoasteti semnificatia culorilor pentru fiecare lumanare.

Lumanarea albastra - se utilizeaza pentru a cere protectie in domeniul legii sau al afacerilor in care sunt in joc foarte multi bani.

Lumanarea galbena - poate fi folosita pentru toate domeniile sau sectoarele profesionale si stimuleaza creativitatea.

Lumanarea aurie - este ideala pentru cei care folosesc energia pozitiva si doresc influente benefice in viata lor.

Lumanarea purpurie - functioneaza ca un stimulator si este bine sa o folositi atunci cand ati dori sa stiti mai multe despre o activitate sau actiune.

Lumanarea verde - este foarte utila in ritualurile legate de bani este culoarea vietii si este recomandata pentru toate problemele legate de sanatate si bani.

Lumanarea argintie - se utilizeaza in ritualurile de protectie deoarece indeparteaza energiile negative.

Lumanarea roza - are o mare putere spirituala si se utilizeaza in problemele legate de inima, pasiune si dragoste.

Lumanarea alba - este simbolul pacii si o puteti utiliza atunci cand v-ati certat cu o persoana si doriti sa va impacati.

Lumanarea rosie - se foloseste in cazuri urgente in care trebuie luata o decizie imediata de care va este teama.

Lumanarea neagra - se utilizeaza pentru ritualuri de razbunare si ura.

Pentru a fi siguri ca energiile negative sau alte neajunsuri nu vor impiedica succesul ritualului pe care vreti sa-l incepeti, faceti mai intai o baie reconfortanta, abia apoi asezati-va comod.

Etapa urmatoare consta in aceea ca trebuie sa va concentrati asupra propriei energii, a vointei si a dorintei dumneavoastra; asta este esential pentru a obtine ceea ce va doriti imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu