VRAJI

Sticluta cu vraji pentru protectie

Este folosita la neutralizarea puterii celor care intentioneaza sa-ti faca rau, sa-ti strice reputatia sau reprezinta in vreun fel o amenintare la adresa ta.
Ai nevoie de 4 lingurite de tamaie sau smirna, 4 lingurite fier negru pudra, 4 lingurite sare marina, 4 lingurite radacina pudra de orris (sau muschi de stejar), 1 lumanare alba, 1 sticla cu un snur sau capac, mojar si pisalog, hartie de pergament, cerneala neagra sau creion cu pasta neagra, ata neagra.
Amesteca sarea marina, pudra de orris si fierul intr-un vas, apoi taie o bucata de pergament care sa incapa in sticla si scrie pe ea cu cerneala neagra:
"Neutralizez puterea lui
....numele adversarului....
de a-mi face rau.
Cer ca acest lucru sa fie corect
si pentru binele tuturor.
Asa sa fie!"
Ruleaza pergamentul, leaga-l cu ata neagra si pune-i in sticla. Umple sticla cu ingredientele uscate. Apoi ia lumanarea alba si in timp ce invarti sticla in sensul acelor de ceasornic, scurge ceara topita peste dop, pentru a-l sigila. La urma, ingroapa in secret sticla intr-un loc unde nu va fi deranjata si animalele sau oamenii nu o vor dezgropa. Aceasta vraja este ca un duh din sticla. Nu trebuie eliberata sau puterea vrajii va fi pierduta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu