VRAJI

Scurtă introducere

In timpurile stravechi "elixirurile dragostei" erau pregatite de cele mai multe ori din ingrediente dezgustatoare; feciorii voinici si fecioarele frumoase care gustau dintr-o asemenea bautura din creier de mierla sau sange omenesc, trebuie sa fi fost ori complet neinformat despre ce ingrediente era vorba, ori chinuiti de o sete aprinsa.O persoana care se ocupa cu amestecul acestor "elixiruri ale dragostei", in zilele noastre, cea care se autointituleaza "Vrajitoarea Gundella" din Michingan, a reusit sa ofere remedii magice cu gust savuros, demne de bucatariile cele mai rafinate.
Ceaiurile , dulciurile si delicatesele sale picante nu numai ca par foarte tentante, ci au si un gust minunat. Prepararea lor este simpla si ingredientele se gasesc in orice supermarket.
In locul unui cazan de vrajitoare, magicienele de astazi pot folosi un cuptor cu microunde. Totusi substantele trebuie sa detina puteri magice reale, caci ele constau din plante si radacini, care sunt cunoscute de mult timp pentru actiunea lor foarte eficienta.
Ceaiul de macese ar trebui sa destepte sentimentul de tandrete, in timp ce cocktail-ul de patlagele rosii da nastere, intr-o secunda, unor placeri voluptoase.
Cine doreste sa recastige o iubire pierduta, se poate delecta cu "spargatorul de inimi", "hanky-panky", un cocktail foarte picant, produce pasiuni nestapanite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu