VRAJI

Horoscop Sagetator Zodia Sagetator


Sagetator - Horoscop Sagetator Zodiac Sagetator Zodia Sagetator Zodie Sagetator

Zodia Sagetator - principalele caracteristici ale zodiei Sagetator

Cum să recunoşti un nativ din Sagetator

Oamenii dominaţi de Jupiter sînt foarte temperamentali şi nu suporta sa fie acuzaţi de lipsa de onestitate. O acuzaţie nedreapta sau o insulta adusa integritaţii lor le va provoca o indignare exploziva, dar dupa o izbucnire temperamntala incendiara, Sagetatorul tipic se va simţi cuprins de remuşcari şi va încerca sa dreaga lucrurile. îţi va învineţi ochiul şi te va baga în spital, dar probabil ca a doua zi te va îngropa în flori şi compasiune. O ofensa îl va face sa uite de starea lor de spirit de obicei vesela şi optimista şi va da drumul unui potop de vorbe dure, care pun de obicei la punct orice scandalagiu. Barbaţii îşi vor folosi pumnii şi vor dispreţui armele. O personaa grosolana, care insulta un Sagetator, se va trezi împraştiat pe trotuar, întrebîndu-se ce camion la lovit. De obicei, Arcaşul întîi acţioneaza şi vorbeşte şi abia dupa aceea se gîndeşte la consecinţe.

Mulţi Sagetatori cauta luminile rampei şi nimeni nu e mai fericit decît ei sa ofere bis dupa bis unui public încîntat. E în stare sa cînte pîna raguşeşte sau sa danseze pîna îşi toceşte talpile, numai de dragul încîntarii de a se exprima. Industria spectacolului e plina de Sagetatori.

în femeile şi barbaţii din acest semn exista o puternica latura religioasa, mai ales în tinereţea lor. Sînt foarte interesaţi de probleme bisericeşti, dar o data cu vîrsta, devin tot mai sceptici în privinţa dogmei, înclina sa se îndoiasca de lucrurile în care credeau pîna atunci şi încep sa caute valori perfecte. Un sagetator care sa nu aiba un set de genţi de voiaj e o raritate. Nativilor le place la nebunie sa calatoreasca şi de obicei, au cel puţin un bagaj pe care-l ţin mereu gata facut, pregatit pentru a fi folosit într-o clipa.

întotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Sagetator o trasatura copilaroasa.

El refuza sa accepte gravitatea vieţii, deşi unii dintre ei reuşesc sa faca faţa responasbilitaţilor cu multa conştiinciozitate dupa ce trec de prima tinereţe. însa nu sînt niciodata cu adevarat fericiţi atunci cînd simt povara acestor responsabilitaţi. Firea jupiteriana se revolta împotriva restricţiilor şi daca acestea sînt prea multe, pot provoca nativului boli grave. Daca Sagetatorul supravieţuieşte acestora şi risipei de energie pe care o face, poate ajunge la vîrste matusalemice. Majoritatea arcaşilor îşi pastreaza pîna la sfîrşit mintea ascuţita ca briciul, dar rafinata de vîrsta. Senilitatea nu e aproape niciodata o problema la ei.

Zonele sensibile ale nativului sînt şoldurile, plamînii, ficatul, braţele, mîinile, umerii, intestinele şi labele picioarelor. Dragostea lui pentru sporturi şi natura poate duce la accidente din cauza excesului nesabuit de activitate fizica. Nimeni nu-l va putea ţine într-un pat de spital mai mult de cîteva zile. Jupiterianul accepta cu greu faptul ca e bolnav şi se însanatoşeşte cu o rapiditate uluitoare. Viaţa îi înfrînge rareori definitiv pe aceşti oameni. Ei cred cu toata fiinţa ca ziua de mîine va fi cu siguranţa mai buna decît cea de ieri, iar cea de azi e destul de interesanta.

Toanele întunecate trec la ei aproape înainte ca norii sa apuce sa acopere soarele.

Fiecarui Sagetator îi plac jocurile de noroc, cu excepţia celor care au o influenţa conservatoare, precauta, în harta lor astrala. Puţini dintre ei pot rezista impulsului de a arunca vreo cîteva bancnote pe masa cu postav verde. Sunetul zarurilor scuturate în paharul crupierului îi atrage pe jupiterieni ca un cîntec de sirena. Daca planetele au avut aspecte adverse la naştere, un Sagetator poate arunca pe geam averi uriaşe sau poate pierde banii de chirie pe un cal. Las Vegasul atrage Sagetatori ca mierea albinele. Acelaşi lucru e valabil şi pentru jocurile de noroc mai serioase precum bursa şi cotaţiile imobiliare. Din fericire, majoritatea nativilor ţin sub control aceste impulsuri, dar chiar şi ei vor risca din cînd în cînd cîteva zeci de mii la un poker mic sau pe un bilet de bingo.

Atît arcaşii timizi cît şi cei plini de forţa îşi vor asuma oricînd riscul de a se îndragosti, fara sa stea pe gînduri. Ei se arunca în iubire cu capul în îaninte, abandonîndu-i-se cu inconştienţa, dar deseori se opresc brusc atunci cînd e rostit cuvîntul "casatorie". Deşi Sagetatorul e cald şi minunat în dragoste şi alte realţii interumane, e cam alunecos şi greu de prins. Simbolul lui e centarurul: jumatate cal, jumatate om, ceea ce îi confera un avantaj evident atunci cînd cineva alearga dupa el, cu condiţia sa nu se împiedice în propriile picioare.

Cîteva dintre cele mai neplacute trasaturi ale unora dintre Sagetatori sînt temperamentul violent, excesele alimentare şi alcoolice, care pot duce la obezitate şi alcoolism, o inteligenţa sclipitoare patata de sarcasm usturator sau excentricitate extrema şi incapacitatea e a pastra un secret. Dar nici una dintre acestea nu trebuie neaparat sa ramîna defecte permanente. Ele pot fi uşor eliminate datorita hotarîrii tipice Sagetatorilor. Jupiterianul tipic îţi va împrumuta bani fara sa te faca vreodata sa te simţi jenat ca ai cerut sau macar obligat sa-i dai înapoi.

Casnica din semnul lui Jupiter va adopta un orfan sau un animal pierdut şi va face întotdeauna loc pentru înca o persona la masa ei.

Arcaşul va îmbraţişa o cauza mareaţa cu devotament orb şi va crede ca posibilitaţile oferite e aceasta sînt mai mari decît parţile negative, atitudine provenita din imaginaţia lui debordanta şi gîndirea progresista. El îşi prezinta întotdeauna ounctul de vedere folosind argumente obiective, raţionale, uneori facînd praf opoziţia cu satira lui taioasa, şi totuşi, nu se ştie cum, reuşeşte sa nu se implice în scandal. însa fcoul din el e oricînd gata sa izbucneasca oricînd cineva ataca miracolul sau cauza lui din momentul respectiv. E un inamic de temut, caci ţinteşte la fix atunci cînd îşi face timp sa se concentreze asupra victimei sale. Atunci, sageţile lui îşi rateaza rareori ţinta. Ele sînt înmuiate în remarci spirutale şi inteligente şi sînt sufient de ascuţite ca sa strapunga orice armura.

Deşi foarte puţini Sagetatori sînt cu adevarat amuzanţi, e ciudat felul în care spun o gluma, caci pierd ritmul şi strica poanta. Publicul (acasa sau într-o sala de spectacol) va hohoti de rîs din cauza evidentei stîngacii, dar sufletul jovial al jupiterianului va crede ca toata lumea rîde datorita minunatului lui simţ al comediei. E de-a dreptul vesel!

Barbat sau femeie, arcaşul se poate purta atît de stîngaci, sau se poate preface ca e atît de retras, încît ar putea sa-ţi dea impresia ca nu e prea inteligent sau ca e timid. E adevarat ca sînt cîţiva nativi care adopta un comportament excentric, de sihaştri, dar asta nu face decît sa le dea ocazia sa-şi ascuta şi mai mult mintea, ajungînd pîna la geniu.

Deşi Sagetatorii au memorii uluitoare, care îi ajuta sa spuna cu exactitate ce au facut pe 14 aprilie 1983, şi îşi amintesc fiecare detaliu al carţilor şi filmelor, ei pot uita unde şia-u lasat haina. Mjoritatea îşi pierd mereu manuşile, cheile, portofelele şi unii spun ca şi-ar pierde şi capetele daca n-ar fi prinse de gît.

Un jupiterian nu e în stare niciodata sa spuna o minciuna fara sa fie prins. Nimeni nu-l crede. înşelatoria nu sta în firea lui şi cînd încearca s-o abordeze e dat în vileag rapid şi sigur. Ar face bine sa spuna întotdeauna adevarul, fie ce-o fi! Nici chiar mintea lui atenta, ascuţita, nu-l va putea salva de rezultatele unei astfel de excursii în ţara minciunii, cu excepţia cazului în care are un ascendent în Scorpion. Acest gen de nativ e destul de rar, dar fii pregatit sa întîlneşti cîteva exemplare.

în adîncul sufletului lui, Sagetatorul e convins ca de fapt viaţa e un circ, iar el e clovnul care face tumbe şi sare prin cercuri violet, îmbracat în costum bleu ciel. Chipul lui e vopsit în culori aprinse, iar ochii îi stralucesc de curiozitate şi veselie. Ca e îndrazneţ sau retras, adevarata fire a acestui idealist generos e la fel de vesela ca un pom de Craciun. Plin de vitejie, îşi prinde o garoafa peste inima lui mare şi-şi încordeaza arcul, înderptîndu-l spre cer. Cînd ţinteşte drept, el poate trimite sageata dincolo de stele, spre locul unde se nasc visele.

Sagetator - Horoscop Sagetator Zodiac Sagetator Zodia Sagetator Zodie Sagetator

Zodia Sagetator - principalele caracteristici ale zodiei Sagetator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu