Cand sa nu folosim descantecele

Trebuie folosit bunul simt, cand cinevaeste bolnav de cancer in ultima faza, estefoarte putin probabil (desi posibil totusi) caun descantec sa ajute persoana respectivaprea mult. In general, i-ar fi mult mai bine cuun tratament medical ortodox care (doar ca un fapt interesant)incurajeaza in prezenttehnicile de autoajutorare in tratarea unor boli cum ar fi cancerul. Trebuie folositadiscretia. Daca cineva este extrem dedeprimat si vrea sa se sinucida, i-ar fi de mai mare ajutor sa consulte un doctor sau unpsihiatru decat sa recurga la cateva
descantece. Intr-o anumita masura, cu cat sunteti mai implicati din punct de vedereemotional sau mental in descintec, cu atitsunt mai mari sansele dumneavoastra desucces cu conditia ca implicarea dumneavoastra sa nu devina o obsesie.In fine, inainte de descantece, dati-mivoie sa va spun ca sper sincer ca ideile siinformatiile din accast site sa va ofere obaza suficienta pentru a va fauri propriiledescantece, ce este grozav increarea propiilor descantece este ca simbolurile pe care le alegeti vor avea putere in ceea ce va priveste.

Oricum, aceast site incurajeazaacest lucru. Sa nu va fie teama sa experimentati, dar nu uitati, va rugam,ca intentia si motivatia dumneavoastra sunt foarte importante.

Simpatia atrage simpatie, binelebine si raul atrage raul. Folositidescantecele cu intelepciune. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu